KEBAB DYKTATOR

KEBAB DYKTATOR

zamów jedzenie online

Ostatniaopinia


4,5 gwiazdek z 1655 opinii

Wszystkie opinie pochodzą od klientów Pyszne.pl, którzy zamówili z Kebab Dyktator. Chcesz wiedzieć więcej? Dowiedz się więcej

21 maj 2022 o 16:04 fajne i dobre można być pewnym że jedzonko dotrze ,a nie jak Pub LISSA obsługa do kitu nie miła oraz nie dostarczają jedzenia i mówia że to klienta wina POLECAM KEBAB DYKTATOR
21 maj 2022 o 15:17 Dostawa trwala 2 godziny.
10 maj 2022 o 13:36 Wszystko ok. Tortilla się nieco rozwaliła ale ogólnie smaczne. dowiezione w rozsądnym czasie.
7 maj 2022 o 9:45 Jedzenie przyjechało zimne, mięso w tortillach słabej jakości oraz praktycznie brak sosów w środku. Nie polecam i raczej już nie zamówie jak nie zmienia podejścia do kuchni.
6 maj 2022 o 15:56 Wszystko super! Szybki czas dostawy, porcje baaaaardzo solidne. Mięsa w ciul... Polecam
5 maj 2022 o 20:43 Co ja jestem zając albo krolik aby surowki jesc ? Moja opinia pada na zero, w rollo ktore przyjechalo bylo moze z 20 gram miesa a reszta to same salatki i surowki. W 3 sztukach to samo . Nie polecam, szkoda ze nie mozna zdjecia doda
5 maj 2022 o 11:20 Gyros bajka polecam.
4 maj 2022 o 14:00 Poza sałatką która jest średnia w smaku reszta tj schabowy i ryba calkiem dobre.
3 maj 2022 o 21:03 Coś okropnego. Obrzydliwe „mięso”, sama sucha kapusta, sos bez smaku, bułka miękka. Na dodatek znalazłam kawałek folii w środku, była prawdopodobnie w kapuście... szczerze nie polecam i przestrzegam...pierwszy raz pofatygowałam się, o ocenę :(